BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, ULUOYMAK MAHALLESİ ZİYARETİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçemiz mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Uluoymak Mahallesini ziyaret etti.

Mahallelerin ihtiyaçlarını ve yapılan yatırımları yerinde incelemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Akçadurak, Uluoymak Mahallesi Muhtarı İsmail İmren, Gediz Belediye Başkan Yrd. Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyesi Osman Yılmaz ve Daire Müdürleri ile birlikte ziyaret edilerek, mahallenin eksikleri yerinde incelendi.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmaları hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz.” dedi.

Başkan Akçadurak ve beraberindekiler Uluoymak Mahallesi’nde devam eden enerji nakil hatlarını yer altına alma çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.