MAHALLE MUHTARLARI’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A YAPILAN HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ZİYARETİ İlçemiz Mahalle Muhtarları, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçemiz Mahalle Muhtarları, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapılan hizmetlerden dolayı  teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Ergenekon Mahallesi Muhtarı Yakup Şahin, Kumtaş Mahallesi Muhtarı Zübeyir Ertuğrul, Saygılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Karataş, Özyurt Mahallesi Muhtarı Yahya Uzan ve Salur Mahallesi Muhtarı Osman Aslan katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, Mahalle Muhtarlarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Mahalle Muhtarları, ilçemiz mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ederek, hediye takdim ettiler.