GEDİZ’DE ÇEVRE VE HİJYEN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Gediz Belediyesi, kent genelinde sterilizasyon ve dezenfektan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çevre temizliği konusundaki duyarlılığını sürdüren Gediz Belediyesi; kentteki evsel atık toplama, yolların süpürülmesi, çöplerin düzenli olarak alınması konusunda tüm çalışmaları büyük bir titizlikle yürütürken, ilçe genelindeki tüm çöp konteynerlerinde sterilizasyon ve dezenfektan çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Yerel yönetimlerin asli görevlerinin başında temiz ve sağlıklı çevre koşullarının oluşturulması gelmektedir. Gediz Belediyesi olarak kentimizin temizlik ve hijyen konusunda hak ettiği hizmeti alması için üstün gayret göstermekteyiz. Çevre sağlığı ve hijyen konusunda son derece hassasız.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü; zaman içinde oluşacak kirliliğin önüne geçmek amacıyla temizlik araçlarımız ve çöp konteynerlerini belirlenen program doğrultusunda özel dezenfektanlar kullanarak dezenfekte ve ilaçlama yapıyorlar. Çalışmalar kapsamında ilçemizde bulunan çöp konteynerleri dezenfekte edilerek, kireçleme işlemi yapılmaktadır. Amacımız halk sağlığını ön planda tutarak vatandaşlarımızın temiz bir ortamda yaşamasını sağlamaktır.” İfadelerine yer verdi.