BAŞKAN AKÇADURAK ve BAŞKAN ERKAN’DAN, AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI BAYIRCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına atanan İsmail Çağlar Bayırcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Akçadurak ve Başkan Erkan, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı’ya yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren , AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye