ERDOĞMUŞ ŞEHİT RAMAZAN DEMİRCİ İLKOKULUNDA BÜYÜK BAHAR ŞENLİĞİ
Erdoğmuş Köyü Şehit Ramazan Demirci İlkokulunda Büyük Bahar Şenliği düzenlendi.

Düzenlenen Büyük Bahar Şenliği’ne Kütahya Vali Yrd. Hasan Erkal, Gediz  Kaymakamı Hakan Alkan , Eskişehir Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Kavasoğlu,  Gediz Belediye Başkan V.Hüseyin Tüysüz, Belediye Başkan Yrd.Şule Bilgili, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan.Üsteğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur , İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Ticaret ve Sanayi odası başkanı Vedat Öztürk,  Okul Aile Birliği Üyeleri, Şehit Ramazan Demirci’nin Ailesi, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Ramazan Demirci İlkokulu bahçesinde düzenlenen şenlikte çocuklar çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendi.

Düzenlenen Büyük Bahar Şenliği etkinliklerinde 2.3.ve 4.sınıf öğrencilerine Bisiklet , Anasınıfı ve İlkokul 1.sınıf öğrencilerine Scooter hediye edildi.