Gediz Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, konferansa katılmak için Gediz’e gelen İkbal Gürpınar, Gediz Belediyesi’ni ziyaret etti.
Program kapsamında deneyimlerini ve hayata dair düşüncelerini kadınlarla paylaşmak için Gediz’e gelen İkbal Gürpınar, Gediz’e gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Mutlu Birey, Mutlu Aile, Mutlu Toplum” konulu konferansta düşüncelerini ve deneyimlerini kadınlarla paylaşmak için Gediz’e gelen İkbal Gürpınar’ı Gediz’de görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.