BAŞKAN AKÇADURAK’IN OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek, Okul İdarecileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Ziyaret kapsamında Fatih Ortaokulu Müdürü Kasım Ünver, Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Müdürü Ali Demircan ve Gediz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ali Arısoy’u ziyaret ederek, okulların durumları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerde okulların faaliyetlerinin yanı sıra okullar hakkında genel bilgiler alan Başkan Akçadurak, Okulların yüz yüze eğitime başlanması nedeni ile 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında tüm eğitim camiasına başarılar diledi.