Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak Mesajında; “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerimizdir.
Gelişiyle bizlere rahmet, bereket ve huzuru yaşatan, zihin ve gönül dünyamızı, bağışlanma, arınma ve takva ile süsleyen Ramazan ayının ardından, barış, kardeşlik ve muhabbet iklimi Ramazan Bayramı’na girmiş bulunuyoruz.
İnsanlık olarak içinden geçtiğimiz zorlu pandemi süreci, hayatımıza yeni bir zorunluluklar da bıraktı. Bu nedenle Ramazan Bayramı’nı buruk bir şekilde idrak ediyoruz.Aziz milletimiz, geçmişten günümüze savaş, doğal afet, salgın hastalık ve ekonomik sıkıntılar gibi nice badirelerin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla üstesinden gelmiştir. Nitekim bu zorlu süreçte, devletimizin ve milletimizin beraberce ortaya koyduğu takdire şayan tavır da bunu göstermektedir. Önemle ifade etmeliyim ki kadirşinas milletimizin bu asil tutumu, Allah’ın izni ve inayetiyle gelecek güzel günlere dair umudumuzu artırmaktadır.
Bu mübarek ay ki; giderken bile bizleri bayram gibi sevimli ve coşku dolu bir iklime emanet edip gidiyor. Ramazan ayı gibi, inananlar için bayramı da bir o kadar mübarektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve nice bayramlar diliyorum.”dedi.
Muharrem AKÇADURAK
Gediz Belediye Başkanı