2022 Şubat Ayı Meclis Kararı

Üyelerin Adı Soyadı

ALİRIZA ÖZÜMER, SÜLEYMAN YERLİ

KARAR ÖZÜ

2022 yılı Şubat Ayı Meclis Karar Özeti.

KARAR

G Ü N D E M

------------------------------------------:

1-2022 yılında kira süresi dolan Belediyemiz Gayrimenkullerinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18'nci maddesine istinaden kira ihalesine çıkarılabilmesi için, kira sürelerinin tespiti ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.

2-Kütahya İli Yerel Yönetimler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (Kükab) Tüzük değişikliği konusunun görüşülüp karara bağlanması.

3-Murat Dağı Kayak Evi eş finansman desteğinin güncellenmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.

GÜNDEM MADDESİ   1

-----------------------------------------: 2022 yılında kira süresi dolan Belediyemiz gayrimenkullerinin kira sürelerinin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesine istinaden;

1-Galericiler Sitesi 2/a,b,c,d,e,f,g,h,ı,k,l,m,n,o,s,p,r nolu 17 adet gayrimenkul 10 yıl,

2-Otobüs terminalinde bulunan 30/1,2,4,5,6,7,8,9 nolu yazıhaneler ile 30/10 nolu lokanta, 30/11-12 nolu kahvehaneler olmak üzere 11 adet gayrimenkul 10 yıl,

3-Umurbey Mahallesi 27 nolu cadde üzerinde bulunan 20/K,L,M,N,P,S,V,Y,O,R,Z,U nolu 12 adet gayrimenkul 10 yıl,

4-Gediz Şehir Hamamı ve Şehir içi dolmuş hattı 10 yıl,

5-Özyurt Mahallesi 162 Sokak No:13, 156 Sokak, No:7/A, 150 Sokak No:4/10 ve Uluoymak Mahallesi, Nakipoğlu Caddesi No:4 Daire:3, 4 adet gayrimenkul 10 yıl,

6-Belediyemiz Ilıca kaplıcasında bulunan 13 adet işyeri, 2 adet hamam, 1 adet restaurant, 1adet kafeterya ve 2 adet aquaparkın 30 yıl olarak kira sürelerinin tespitine ve tespit edilen sürelerden kira ihalesine çıkarılabilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesine OYÇOKLUĞU ile karar verildi.

Üye Yücel APAYDIN Red, Üye Akif KAYA Red, Üye Mehmet SARICA Red Oyu kullanmışlardır.

GÜNDEM MADDESİ   2

-------------------------------------: Üyesi olduğumuz Kütahya İli Yerel Yönetimler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği’nin (KÜKAB) ekte sunulan tüzük değişikliği OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ   3

------------------------------------: Murat Dağı Kayak Evi yapımı için 17.05.2021 tarih ve 25 sayılı Belediye Meclis kararı ile verilen 1.000.000,00.TL tutarındaki eş finansman desteğinin maliyetlerindeki artıştan dolayı yetersiz gelmesi sebebiyle güncellenerek 2.000.000,00.TL tutarına arttırılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

Muharrem AKÇADURAK                         Osman YILMAZ                       Sait AYDEMİR

Belediye Başkanı                                    Katip Üye                              Katip Üye

Meclis Başkanı