2022 Mayıs Ayı Meclis Kararı

Teşkil Edenlerin
Adı Soyadı
Muharrem AKÇADURAK, Osman YILMAZ, Hüseyin TÜYSÜZ, Mehmet DEMİRTAŞ
Rıza KÖYLÜ, Şule BİLGİLİ, Sait AYDEMİR, Kazım ALAN          .
ALİRIZA ÖZÜMER, AKİF KAYA, MEHMET SARICA, FENNİ TÜRK
SÜLEYMAN YERLİ, AYHAN YILDIZ

Toplantıya Katılmayan
Üyelerin Adı Soyadı
Gülşen ŞENER ERKAN, YÜCEL APAYDIN

KARAR ÖZÜ

2022 Yılı Mayıs Ayı Meclis Karar Özeti.

KARAR

-------------------------------------------:

1-Mali Hizmetler Müdürlüğünün 2021 yılı Bütçe Kesin Hesabı konusunun görüşülüp karara bağlanması.

2-Ortağı bulunduğumuz Simpaş Turizm A.ş'ye ait hisse senetlerinin (Toplam 45,00 TL değerinde 45 adet hisse) satışı için belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'a yetki verilmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.

3-Belediyemize dilekçe ile müracat eden Necmettin AZMİOĞLU Otomotiv Ticaret Sanayi Ltd.Şti. adına Tahsin AZMİOĞLU; Umurbey Mah.785 ada 63 parselde bulunan arsa üzerine inşaat ruhsatına esas plan ve projeleri, binası, saha tanzimi ve çevre duvarı dâhil olmak üzere anahtar teslim Aşevi yapmak istemektedir. Söz konusu talebe ilişkin, hazırlanan protokolün müzakeresi ve Belediyemiz adına protokolün imzalanabilmesi için Belediye başkanı Muharrem AKÇADURAK'a yetki verilmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.

GÜNDEM MADDESİ     1
---------------------------------------: Mahalli İdareler Bütçe Muhasebe Yönetmeliğinin 40’ncı maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 64’ncü maddesine istinaden 2021 Yılı Bütçe Kesin Hesabının Gelir toplamı: 53.272.782,96.TL, Gider toplamı: 60.050.052,47.TL olduğu OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ     2
--------------------------------------: Ortağı bulunduğumuz Simpaş Turizm A.ş'ye ait hisse senetlerinin satışı için belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'a yetki verilmesi OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ      3
-------------------------------------: Umurbey Mah.785 ada 63 parselde bulunan, Hazineye ait Belediyemiz adına tahsisli arsa üzerine, inşaat ruhsatına esas plan ve projeleri, binası, saha tanzimi ve çevre duvarı dâhil olmak üzere, anahtar teslim Aşevi yapma talebine ilişkin hazırlanacak protokolün, Gediz Belediyesi adına imzalanabilmesi için, Belediye başkanı Muharrem AKÇADURAK’a yetki verilmesi OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

Muharrem AKÇADURAK             Osman YILMAZ           Sait AYDEMİR
Belediye Başkanı                         Katip Üye                     Katip Üye
Meclis Başkanı