2021 Eylül Ayı Meclis Kararı

Üyelerin Adı Soyadı
ALİRIZA ÖZÜMER, SÜLEYMAN YERLİ, AYHAN YILDIZ

KARAR ÖZÜ

2021 Yılı Eylül Ayı Meclis Karar Özeti.

KARAR

G Ü N D E M
-------------------------------------------:

1-Dayınlar Mahallesi, 99 Adada 3 adet Ticaret İmar Adası KSA (Küçük Sanayi Alanı) plan değişikliği yapılması, Yapı Nizamı Bitişik Nizam 1 kat (B-1) Yençok=8,50m yapılması konusunun görüşülüp karara bağlanması.

2-Daha önceden Ticaret Alanı Plan Değişikliği yapılan 99 Ada 473 Parselde Planlı Ticaret Alanı çekmeleri kaldırılması ve Yapı Nizamı B-1 plan değişikliği konusunun görüşülüp karara bağlanması.

3-Ticaret alanı planlı 481 Ada 360 Parselde plan değişikliği ile 481/360 parsel KSA yapılması ve yapılaşma koşulları B-1 Yençok=8,50m plan değişikliği konusunun görüşülüp karara bağlanması.

4-Mevcutta Ticaret Planlı 1016 Adada plan değişikliği ile 1016/2-3-4 Parseller KSA yapılması, 2-3-4 Parseller çekme mesafeleri kaldırılması, yapılaşma koşulları B-1 Yençok=8,50m plan değişikliği konusunun görüşülüp karara bağlanması.

5-Umurbey Mahallesi 668/70-241 Parseller ve 667/1-2-3-4 Parsellerde planlı 5 adet KSA planlı Adada plan değişikliği ile 5 KSA Adasının çekmeleri kaldırılması ve yapılaşma koşulları B-1 Yençok=8,50m plan değişikliği konusunun görüşülüp karara bağlanması.

6-Dayınlar ve Umurbey Mahallesi sınırları içerisinde yer alan KSA planlı İmar Adalarında yükseklik 5,50m olanların, plan değişikliği ile 8,50m yapılması plan değişikliği konusunun görüşülüp karara bağlanması.

7-Bitişik Nizam köşe parsellerde arka bahçe geçişi ile ilgili plan notu eklenmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.

GÜNDEM MADDESİ     1
--------------------------------------: Dayınlar Mahallesi, 99 Adada 3 adet Ticaret İmar Adası KSA (Küçük Sanayi Alanı) plan değişikliği yapılması, Yapı Nizamı Bitişik Nizam 1 kat (B-1) Yençok=8,50m yapılması konusu, şehir plancısından alınan görüş ve İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda İmar Plan tadilatı yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ     2
--------------------------------------: Daha önceden Ticaret Alanı Plan Değişikliği yapılan 99 Ada 473 Parselde Planlı Ticaret Alanı çekmeleri kaldırılması ve Yapı Nizamı B-1 plan değişikliği yapılması konusu, şehir plancısından alınan görüş ve İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda İmar Plan tadilatı yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ     3
--------------------------------------: Ticaret alanı planlı 481 Ada 36 Parselde plan değişikliği ile 481/360 parsel KSA yapılması, çekme mesafelerinin kaldırılması ve yapılaşma koşulları B-1 Yençok=8,50m plan değişikliği konusu, şehir plancısından alınan görüş ve İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda İmar Plan tadilatı yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ     4
--------------------------------------: Mevcutta Ticaret Planlı 1016 Adada plan değişikliği ile 1016/2-3-4 Parseller KSA yapılması, 2-3-4 Parseller çekme mesafeleri kaldırılması, yapılaşma koşulları B-1 Yençok=8,50m plan değişikliği konusu, şehir plancısından alınan görüş ve İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda İmar Plan tadilatı yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ     5
--------------------------------------: Umurbey Mahallesi 668/70-241 Parseller ve 667/1-2-3-4 Parsellerde planlı 5 adet KSA planlı Adada plan değişikliği ile 5 KSA Adasının çekmeleri kaldırılması ve yapılaşma koşulları B-1 Yençok=8,50m plan değişikliği konusu, şehir plancısından alınan görüş ve İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda İmar Plan tadilatı yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ     6
--------------------------------------: Dayınlar ve Umurbey Mahallesi sınırları içerisinde yer alan KSA planlı İmar Adalarında yükseklik 5,50m olanların, plan değişikliği ile 8,50m yapılması plan değişikliği konusu, şehir plancısından alınan görüş ve İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda İmar Plan tadilatı yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ     7
--------------------------------------: Bitişik Nizam köşe parsellerde arka bahçe geçişinin kaldırılması ile ilgili plan notu eklenmesi konusu, şehir plancısından alınan görüş ve İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda İmar Plan tadilatı yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

Muharrem AKÇADURAK      Osman YILMAZ      Sait AYDEMİR
Belediye Başkanı        Katip Üye         Katip Üye