2020 Kasım Ayı Meclis Kararı

Üyelerin Adı Soyadı
Hüseyin TÜYSÜZ, FENNİ TÜRK

KARAR ÖZÜ

2020 Kasım Ayı Meclis Karar Özeti.

KARAR

G Ü N D E M
-------------------------------------------:
1-2021 Yılı Bütçesinin Gelir Bölümünü oluşturan Belediye Gelirleri Kanununda Belediye Meclisine takdir hakkı tanıyan tarifeler ile 5393 sayılı Kanunun 18'nci maddesinin ( f ) fıkrasında belirtilen hizmete mukabil alınacak ücret tarifelerinin tespiti ve karara bağlanması,

2-Belediyemiz 2021 Yılı Mali Yılı Bütçesinin görüşülmesi ve karara bağlanması,

3-Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37'nci maddesine istinaden 2020 yılı bütçe kalemlerine Belediye Meclisimizce Ek Ödenek verilmesi konusunun görüşülmesi ve karara bağlanması.

4-Hayvan Barınağı yapılması işlemlerine ilişkin Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK'a Yetki verilmesi konusunun görüşülmesi ve karara bağlanması.

GÜNDEM MADDESİ 1
---------------------------------------: 2021 Yılı Bütçesinin Gelir Bölümünü oluşturan Belediye Gelirleri Kanununda Belediye Meclisine takdir hakkı tanıyan tarifeler ile 5393 sayılı Kanunun 18.maddesinin (f) fıkrasında belirtilen hizmete mukabil alınacak ücret tarifeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ 2
---------------------------------------: 07.09.2020 Tarih ve 139 nolu Belediye Encümen Kararı ile alınan ve Belediye Meclisine havale olunan Belediyemiz 2021 Yılı Mali Bütçesi, görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ 3
---------------------------------------: Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37'nci maddesine istinaden 2020 yılı bütçe kalemlerine Belediye Meclisimizce 8.000.000,00 TL Ek Ödenek verilmesi OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ 4
--------------------------------------: 5199 Sayılı Hayvan Koruma Kanunu gereğince İlçemizdeki sahipsiz sokak hayvanlarının korunması, bakımı, rehabilitasyonu, aşılaması gibi hizmetlerin yerine getirilmesi amacıyla, İlçemiz Dede köyünde bulunan orman nitelikli Toplam: 9.049,45 m2’lik alanda Geçici Hayvan Bakım Evi yapılabilmesi için söz konusu alanın gerekli tahsis, devir, mali işlemleri yürütmeye, ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılacak olan her türlü yazışmalarda imza atmaya, Gediz Belediyesi adına anlaşma/protokol sözleşme yapmaya, Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK’ın Yetkilendirilmesi OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

Muharrem AKÇADURAK      Osman YILMAZ      Sait AYDEMİR
       Belediye Başkanı                Katip Üye               Katip Üye