BAŞKAN AKEL, 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gediz Belediye Başkanı Necdet AKEL, ilçemizdeki gazetecileri ziyaret etti.

Gazetecilerin, toplumun bilgilenmesindeki rolüne vurgu yapan Başkan AKEL, “Gazeteciler, demokrasimizin temel taşlarından biridir. Onların tarafsız ve doğru haber yapma çabası, toplumun daha bilinçli olmasına katkı sağlıyor. Kıymetli gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gazeteciler, Başkan AKEL’in bu anlamlı ziyareti için teşekkür ederek, yerel haberlerin ve kamuoyunu bilgilendirmenin önemini vurguladılar.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası