BAŞKAN AKEL, MİMARLAR VE İNŞAAT MÜHENDİSLERİ İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ
Gediz Belediye Başkanı Necdet AKEL, mimarlar ve inşaat mühendisleri ile bir araya gelerek, Gediz’in yapılaşma süreçleri, estetik ve sürdürülebilirlik konularını ele aldı.

Toplantıda, Gediz’in mimari kimliğini güçlendirmek ve çevresel sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla atılacak adımlar tartışıldı. Başkan AKEL, “İlçemizin estetik açıdan daha güzel bir hale gelmesi ve sürdürülebilir yapılaşma için hep birlikte çalışmalıyız. Gelecek nesillere yaşanabilir bir Gediz bırakmak için güçlü bir iş birliği şart.” dedi.

Mimarlar ve mühendisler, toplantıda mevcut projeleri değerlendirerek, estetik ve çevresel açıdan daha uygun çözümler üretmek için fikir alışverişinde bulundular.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası