Ayşe Dinçer, Gediz Tarhana Festivali ve Tarım Fuarında Coşkuyla Karşılandı
Geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve Tarım Fuarının altıncı gününde sanatçı Ayşe Dinçer hayranlarıyla buluştu.

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve Tarım Fuarı'nın altıncı gününde sanatçı Ayşe Dinçer hayranlarıyla buluştu.

Konser öncesi Gedizli Rapçi Zafer Bülbül sahne aldı. Gediz Açık Hava Sahnesini dolduran ziyaretçiler, Ayşe Dinçer'in enerjik sahne performansıyla coşku dolu anlar yaşadı.

Sahneye gelerek Ayşe Dinçer ve ekibine, Rapçi Zafer Bülbül'e teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Tarhanası ve hediye takdim ederek, Ayşe Dinçer gibi değerli sanatçıları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Akel, festivalin amacının hem geleneksel tarhana kültürünü yaşatmak hem de tarımın önemine dikkat çekmek olduğunu vurguladı.

Konserin son bölümünde sünnet töreninde katkıda bulunan Opr. Dr. Nurullah Karapazar'a plaket taktiminde bulunuldu.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası