GEÇMİŞ OLSUN GEDİZ, GEÇMİŞ OLSUN ILICA...
Akşam saatlerinde ilçemiz genelinde etkili olan sağanak yağış, ilçemizin belli noktalarında sel ve taşkına neden olurken Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi.

Metrekareye 47 litre yağışın başlamasıyla kurulan koordinasyon merkezine başkanlık eden Başkan Akel, Ilıca Termal Tatil Köyü'nde ve Adnan Menderes Yaşam Parkı festival alanında sel ve taşkın noktalarına ulaşarak incelemelerde bulundu.

Ayrıca Adnan Menderes Yaşam Parkında tüm kadrosu ile sahaya inen Gediz Belediyesi, yağmurdan zarar gören esnafların ve vatandaşların yardımına koşarak, çay ve tarhana çorbası ikramında bulundu.

İncelemelerin tamamlanmasıyla birlikte açıklama yapan Başkan Akel, “ilçemizin sokaklarında tüm ekiplerimizle birlikte mücadele ettik. Bütün müdahaleleri ivedilikle gerçekleştirdik. Mevcut durumu rehabilite etmek için sahada olmayı sürdüreceğiz. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun diliyorum. Rabbim bu tür afetleri bir daha yaşatmasın” dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası