BAŞKAN AKEL’DEN LUNAPARK ZİYARETİ
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, bu yıl 20’ncisi düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında festival alanında yer alan lunaparkı ziyaret etti.

Başkan Necdet Akel, lunapark alanında bulunan çeşitli eğlence ve aktiviteleri inceleyerek işletmecilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Başkan Akel’e, Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Sarı, Mehmet Paksoy ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Festivalin, kültürel etkinliklerle birlikte çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunduğunu belirten Başkan Akel; “İlçemizde kurulan lunaparkı ziyaret ederek çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın eğlencesine ortak olduk” dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası