TEKNOGEDİZ FESTİVALİ DÜZENLENDİ
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçemizin tüm okullarının katılımı ile “TeknoGediz Festivali” düzenlendi.

Adnan Menderes Yaşam Parkı etkinlik alanında düzenlenen festivale; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gediz Protokolü, STK Temsilcileri, İlçe Daire Amirleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Protokol Üyeleri tarafından TeknoGediz Festivali’nin açılış kurdelesi kesilerek, öğrencilerin hazırlamış olduğu projeler stantlarda beğeni topladı.

TeknoGediz Festivali etkinlikleri kapsamında robotik kodlama, okul sergileri, halk oyunları ve mehter takımı etkinlikleri ile beraber oyun alanları ile yiyecek içecek stantları yer aldı.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası