GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA MEZUNİYET HEYECANI
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Üniversite bahçesinde düzenlenen törene, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Protokolü, STK Temsilcileri, İlçe Daire Amirleri, Öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; protokol konuşmaları ve başarılı öğrencilere ödül töreni düzenlenmesiyle devam etti.

Yıl içerisinde program birincilerine protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri verilerek, 2024 mezunu öğrencilerinin kep atmalarının ardından, Gediz Belediyesi tarafından hazırlanan tarhana çorbası ikramı ile son buldu.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası