GEDİZ BELEDİYESİ TAZİYE ÇADIRI HİZMETİ BAŞLADI
Gediz Belediyesi tarafından yakınlarını kaybeden acılı vatandaşların yanında olmak amacıyla taziye çadırı hizmeti başlatıldı.

Belediye personelince kurulacak olan taziye çadırı, yakınlarını kaybeden ailelerin ve sevenlerinin bir araya gelip birlikte acılarını paylaşabilecekleri, geleneksel Türk taziye kültürüne uygun bir ortam sunmayı amaçlıyor.

Vatandaşların mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanında olduklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel;“Hemşehrilerimizin taziye ihtiyaçlarını karşılamak ve zor zamanlarında destek olmak için taziye çadırı hizmetimizi başlatıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın acılarını bir nebze olsun hafifletmek ve onlara destek olmaktır. Bu tür hizmetlerle toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi ve insanlarımız arasında birlik ve beraberliği pekiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası