KARAVAN DOĞA DÜNYA’DAN, BAŞKAN AKEL’E ZİYARET
Karavan Doğa Dünyanın kurucuları Gökhan ve Tayla Evcin, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akeli ziyaret etti.

Karavan Doğa Dünya'nın kurucuları Gökhan ve Tayla Evcin, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel'i ziyaret etti.

Karavan Doğa Dünya'nın kurucuları Gökhan ve Tayla Evcin, doğa ve çevre konularında farkındalık yaratmak amacıyla yola çıkan bir çift olarak 25 yıldır karavanda doğa ile iç içe yaşayarak internet ortamında içerik üretmeye devam ediyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel; “Karavan Doğa Dünya'nın kurucuları Gökhan ve Tayla Evcin’in ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Doğal yaşamın korunması ve karavan parkı projemiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası