BAŞKAN AKEL’DEN, KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ AKYAZI’YA ZİYARET
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazıyı ziyaret etti.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı'yı ziyaret etti.

Ziyarete, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gültekin ve Belediye Fen İşleri Müdürü Rıza Acar eşlik etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Akel, Gediz’in ulaşım ve altyapı alanındaki ihtiyaçlarını değerlendirmek ve çözüm odaklı adımlar atmak için Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı’yı ziyaret ettik. İlçemizde yapımı devam eden yol çalışmaları ve yapılması planlanan akaryakıt istasyonu projesi için girişimlerde bulunduk.

Bölge Müdürü Akyazı ise, belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve işbirliği içinde hareket etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası