ÖZEL BİREYLERİMİZ İÇİN UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğine katıldı.

İlçe stadında gerçekleşen etkinlikte, engelli bireylerin toplumla bütünleşmesi ve farkındalık oluşturulması hedeflendi. Belediye Başkanı Necdet Akel'in de katılımıyla renklenen etkinlikte, engelli çocuklar ve aileleriyle bir araya gelindi.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Başkan Akel, özel bireylerimizin yaşamın her alanında aktif olarak yer almaları gerektiğini vurguladı. Onların topluma kazandırılması ve hak ettikleri desteğin sağlanması gerektiğine dikkat çeken Başkan Akel, belediyenin de bu yönde çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Uçurtma şenliğinde engelli çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirirken, Belediye Başkanı Necdet Akel de çocuklarla bir araya gelerek uçurtma uçurma keyfi yaşadı.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası