HİLAL KART UYGULAMASI HİZMETE SUNULUYOR
Gediz Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar için "Hilal Kart" Uygulamasını Hizmete Sunuyor.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, ilçe fırıncılarıyla bir araya gelerek, ihtiyaç sahibi vatandaşların günlük ekmek ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni bir sosyal yardım programını başlatıyor. Bu kapsamda hayata geçirilen Hilal Kart’a sahip olan hemşehrilerimiz ilçe fırınlarından günlük 2 ekmek ücretsiz olarak alabilecekler.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Akel; “İlçemiz fırıncılarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz toplantılar sonucunda, ekonomik sıkıntı içinde bulunan vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir uygulamayı hayata geçirdik. Bu doğrultuda, ilçe genelindeki fırıncılarla iş birliği yaparak "Hilal Kart" adı verilen bir sosyal yardım hizmetini vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.

Vatandaşlarımızın Hilal Kart için belediyemiz çözüm noktasına gelerek form doldurmaları gerekmektedir.