KAYMAKAM ALKAN ve BAŞKAN AKEL, STK’LAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Sivil Toplum Kuruluşları (STKlar) ile istişare toplantısı düzenledi.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Sivil Toplum Kuruluşları (STK'lar) ile istişare toplantısı düzenledi.

Ilıca Termal Tatil Köyü’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında ilçenin geleceği ve vatandaşların ihtiyaçları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Düzenlenen toplantıya, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Organize Sanayi Bölgesi Başkanı İbrahim Başol, Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça, Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Gediz Kahveci Lokantacı Berber ve Bakkal Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ümit Kaynar, Gediz Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Aslan, Gediz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adnan Menderes Yiğiter, Gediz Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Uğur Şahin katıldı.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Akel, Gediz'in kalkınması ve gelişmesi için kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarımız ile iş birliği içinde olacağız. İlk toplantımızı gerçekleştirdiğimiz STK'larımızın görüş ve önerileri bizim için değerli. Gediz’in daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye
Canlı Yayın
Etkinlik Takvimi
Tümünü Gör