BAŞKAN AKEL, HIDIRELLEZ KUTLAMARINA KATILDI
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Akçaalan Mahallesinde Hıdırellez kutlamalarına katıldı.

Eskigediz Akçaalan Mahallesi'nde geleneksel Hıdırellez kutlamaları, renkli bir atmosferde gerçekleşti. Belediye Başkanı Necdet Akel ve Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, mahalle sakinlerinin coşkuyla karşıladığı etkinliğe katılarak halkın sevincine ortak oldu.

Hıdırellez'in bereket ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Başkan Akel; “Hemşerilerimin Hıdırellez’ini kutluyor, tüm dualarınızın kabul olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Necdet Akel'in katılımıyla etkinliğin daha da anlam kazandığını ifade eden mahalle sakinleri, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiklerini dile getirdiler.

Eskigediz Akçaalan Mahallesi'nde gerçekleşen Hıdırellez kutlamaları, mahalle halkı arasında dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirirken, Belediye Başkanı Necdet Akel'in katılımıyla daha da özel bir anlam kazandı.