YAPILAN GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ, GEDİZE YENİ BÖLÜM KAZANDIRILDI
Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’in Gediz’in gelişimi ve dönüşümü için yaptığı girişimler sonuç verdi.

İlçenin kalkınması ve ekonomik olarak gelişmesinde önemli rol oynayan Gediz Meslek Yüksekokulu’na yapılan girişimler neticesinde "Moda Tasarımı" bölümü kazandırıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel; “Gediz Meslek Yüksekokulumuzun altyapısını güçlendirmek ve eğitim-öğretim yelpazesini genişletmek adına yapılan girişimler sonucunda Moda Tasarımı bölümü ilçemize kazandırılmıştır. 2024-2025 yılı için öğrenci alımına başlayan bölümümüzün hayırlı olmasını diliyorum. 2020 yılında kapanan Moda Tasarımı bölümünün tekrar ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.