MHP KÜTAHYA HEYETİ’NDEN, DPÜ REKTÖRÜ KIZILTOPRAK’A ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP Kütahya Heyeti, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ı ziyaret etti.

Ziyarete, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve beraberindeki MHP İl Yönetimi, MHP İlçe Belediye ve Belde Başkanları, MHP İlçe Teşkilatları ve MHP İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.