MUHTARLARIMIZLA TOPLANTI
Ilıca Termal Tatil Köyü’nde düzenlenen programa, Gediz Belediye Başkanımız Necdet Akel, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Bu önemli toplantıda, muhtarlarımızın taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözümü noktasında istişarelerde bulunuldu.

Halkla iç içe bir yönetim anlayışı çerçevesinde muhtarlarla yapacakları iş birliğine büyük önem verdiklerini belirten Gediz Belediye Başkanımız Necdet Akel; “Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki gören gözümüz işiten kulağımızdır.  Muhtarlarımıza yeni görevinizde başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı nasip etsin” dedi.

Mahalle Muhtarları talep ve önerilerini dile getirerek, ilgi ve alakalarından dolayı Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’e teşekkürlerini sundu.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası