MURATDAĞI TERMAL ve KAYAK MERKEZİ, MARKA TESCİL BELGESİ ALINDI
Bölgemizin en önemli turizm merkezi olan “Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi" Gediz Belediyesi’nin başvurusu üzerine marka isim hakkı koruma altına alındı.

Başkan Akçadurak yaptığı açıklamada; “Bölgemizin en önemli turizm merkezi olan “Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi” yapmış olduğumuz girişimler sonucunda Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Marka Tescil Belgesi ile koruma altına alınmıştır. Ege Bölgesinin en yüksek dağı olan Muratdağımız dünyada nadir yerler arasında yer alarak, ziyaretçilerine şifalı sıcak suları ile Türk hamamı keyfi imkânı ile kayak merkezimizde kayak sporu yapma imkânı sunuyor. Yapmış olduğumuz yatırımlar ile sürekli gelişmekte olan Muratdağımız, gelişmiş turizm olanakları ile her mevsim farklı alternatifler sunmaktadır” dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası