GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN, GENÇLERE ÖZEL GÜLÜMSETEN “GEDİZ GENÇ KART”
Gediz Belediyesi gençlere yönelik, belediyenin sosyal tesislerinde geçerli olacak “Gediz Genç Kart” uygulamasını hayata geçirdi.

Gençlere yönelik birçok farklı projeleri hayata geçirdiklerini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemizde her alanda yaptığımız atılımlar ile gençlerimizin de geleceğine yön vererek, önemseyerek devam ediyoruz. Kültürel, sanatsal ve sportif projelerimiz ile gençlerimizin gelişimlerine destek oluyoruz. “Gediz Genç Kart” uygulaması ile gençlerimiz, belediyemiz sosyal tesislerinde indirimli olarak faydalanabilecekler. Zaman içinde Genç Kart uygulaması kapsamında gençlerimize sunulan imkânları daha da genişleteceğiz.” dedi.

Gediz Genç Kart’a sahip olmak isteyen gençlerimiz;

Gediz Belediyesi Beyaz Masa’yı ziyaret ederek başvuru yapabilirsiniz.

Gediz Genç Kart’a sahip olmak için 18 ve 30 yaş aralığında olmak ve Gediz’de ikamet etmek gerekmektedir.

Gediz Genç Kart sahiplerine belediyemiz tüm sosyal tesislerinde Türk Kahvesi 15 TL.

Genç Kart’ın güncel fırsatlarından haberdar olmak için Gediz Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası