GENELENKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI
Gediz Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan “Toplu Sünnet Şöleni” için kayıtlar başladı.

23-30 Temmuz 2023 tarihlerinde 19.su düzenlenecek olan festival etkinlikleri kapsamında Gediz Belediyesi tarafından organize edilen “Toplu Sünnet Şöleni” kayıtları alınmaya başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşlarının yanında olan Gediz Belediyesi, erkekliğe ilk adım olan sünnet ve toplu düğün merasimi ile çocuklarımıza unutamayacakları güzel bir sünnet şöleni organize ediyor. Bu kapsamda en az 5 yaşını doldurmuş olan çocuklarımız 14 Temmuz 2023 tarihine kadar Gediz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.