GEDİZ BELEDİYESİ, LARVA İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR
Gediz Belediyesi, sinek, karasinek, haşere ve larva ile mücadelede yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Larva ve uçkunla mücadele çalışmaları kapsamında sinek ve haşerelerin oluşturacağı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Mart ayı itibariyle başlatmış olduğumuz haşere, larva ve uçkunla mücadele kapsamında ekiplerimiz tarafından ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz Veteriner Hekimliği tarafından Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, ruhsatlı çevreye zararsız larva sitler kullanarak İlçemiz genelinde su birikintileri ve dere yataklarında larva üremesinin önüne geçiliyor. Vatandaşlarımızın sağlığına ve huzuruna önem veriyor, oluşabilecek haşere sorunlarına karşı gerekli önlemleri alıyoruz" dedi.