GEDİZ BELEDİYESİ MEHTER TAKIMI’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Gediz Belediyesi Mehter Takımı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete; Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Tüysüz ve Sait Aydemir katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Belediyesi Mehter Takımımızın Yurtiçinde gösterdikleri üstün performans bizleri gururlandırmaktadır. Festival, tören ve etkinliklerde İlçemizin adını duyurarak tanıtıma önemli katkı sunmaktadırlar. Gönüllü vatandaşlarımızdan oluşan tüm mehter takım üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Ziyaret sonrası Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Hizmet Binasında bulunan elektronik malzemeleri Gediz Belediyesi Mehter Takımı ekibine teslim etti.