ATATÜRK ORTAOKULU’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Aydın, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Atatürk Ortaokulu Müdür Yard. Sinan Özdoğan ve İngilizce Öğretmeni Ebru Apaydın yer aldı.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Aydın, İlçemiz Atatürk Ortaokulu’nun ortak olduğu Mens Sana in Corpore Sano-Young Healthy Students isimli spor ve sağlıklı yaşam konulu Erasmus+ Gediz hareketliliği projesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Akçadurak’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, nazik ziyaretlerinden dolayı Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Aydın’a, Müdür Yard. Sinan Özdoğan ve İngilizce Öğretmeni Ebru Apaydın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.