BAŞKAN AKÇADURAK, NADİR KÜPELİYİ ZİYARET ETTİ
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Demirtaş ve Sait Aydemir, Küpeliler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeliyi ziyaret.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Küpeliler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, “Gediz Belediye Başkanımıza ve Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına öncelikle göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum, Allah’ın izniyle Gediz OSB’ye Orman Ürünleri ve Sunta Sektöründe faaliyet gösterecek 12 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikamız üretim aşamasına geldi. Şimdiden Gediz’e, Gediz OSB’ye ve de Firmamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gediz Organize Sanayi Bölgesinde yatırımların hızla devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Kurulum aşaması bitmek üzere olan Küpeliler A.Ş’nin Orman ürünleri ve sunta sektöründe faaliyet gösteren, Eskişehir merkezli fabrikamızın Gediz’de istihdama katkı sağlayacak olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesini ve bu işbirliğinin hem Eskişehir hem de Gediz için verimli olmasını temenni ediyorum. Gediz Belediyesi olarak da iş birliği yapmaya her daim hazırız. Gediz’imize hayırlı olsun. Başta Küpeliler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’ye ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.