İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ KOYAK’TAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak’a, Plan Proje Yatırım İnşaat Müdürü Nermin Şerabatır, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Saraydar eşlik etti.

Başkan Akçadurak ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Koyak, Muratdağı Termal ve Kayak Merkezi’nde yapılan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, nazik ziyaretleri için Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve beraberindekilere teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye