GEDİZ BİLİM ve SANAT MERKEZİ’NDEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü İsmail Karaoğlan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü İsmail Karaoğlan ve Müdür Yard. Fatma Demirbaş, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek hediye takdim ettiler.

Eğitim Kurumlarının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Akçadurak; “İmkânlarımız ölçüsünde okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Nazik ziyaretleri için Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü İsmail Karaoğlan ve Müdür Yard. Fatma Demirbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.