BAŞKAN AKÇADURAK, İLÇEMİZ OKULLARINI ZİYARET ETTİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Fen Lisesi, Dayınlar İlkokulu, Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Gediz Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Akçadurak; Gediz Fen Lisesi Müdürü Ali Demiray, Dayınlar İlkokulu Müdürü Haşim Akagündüz, Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ramazan Altınay, Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü’ne atanan İsmail Karaoğlan’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Akçadurak açıklamasında; Görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Okul müdürleri Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a eğitim camiasına, eğitime verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye