İLÇE MÜFTÜSÜ TURAN’DAN BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
İlçemize yeni atanan Gediz Müftüsü Sebahattin Turan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette ilçede yapımı devam eden dini tesis projeleri hakkında Başkan Akçadurak, Müftü Turan’a bilgiler aktardı.

Başkan Akçadurak, “Gediz Müftüsü Sebahattin Turan’ın yapmış olduğu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Gediz Müftümüz Sebahattin Turan’a yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlçe Müftüsü Turan misafirperverliğinden dolayı Başkan Akçadurak’a teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye