GEDİZ KURTULUŞUN 100.YILINDA GÖKSEL KONSERİ İLE ÇOŞTU
1 Eylül Gediz’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Gediz Açık Hava Sahnesi’nde Sanatçı Göksel sahne aldı.

Şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konser öncesi 1 Eylül Gediz’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gediz İstiklal Ruhu Şiir Yarışması’nda birinci olan İbrahim Şaşma, ikinci olan Buğra Bıçak, üçüncü olan Yunus Laçin’e, Yüzme Yarışması ve Futbol turnuvasında dereceye giren yarışmacılara protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

Kurtuluş Savaşı’nın ilk yıllarında Kuvayı Milliye saflarında yer alan Gedizli Öğretmen, yazar ve şair olan Osman Önder’in anısına Gediz Belediyesi tarafından Gediz Belediyesi Kültür Yayınlarına kazandırılan “Aşık Umur” adlı kitabı Başkan Akçadurak tarafından torunu Umur Önder’e takdim edildi.

Gediz Açık Hava Sahnesinde düzenlenen programa, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan,AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Üsteğmen İsmail Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve yönetimi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi- Gediz Koordinatörü Halil İbrahim Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, MHP Gediz İlçe Başkanı Necdet Akel ve yönetimi, Gediz Belediye Başkan Yard. Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gediz Kadın Kolları, AK Parti Gediz Gençlik Kolları, Tulu Porselen Danışmanı Soner Sulamaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatçıya hep bir ağızdan eşlik eden binlerce vatandaş, şarkıları sanatçı ile birlikte seslendirdi.

Vatandaşların coşkulu bir gece geçirdiği konserde sahneye gelerek Göksel ve ekibine teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Tarhanası ve hediye takdim ederek, Büyük Zafer'in 100. yılına ulaşmasının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ayrıca Başkan Akçadurak, 1 Eylül Gediz’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde ve Sanatçı Göksel’e özel porselen takımı takdiminde bulunulmasında vermiş oldukları katkıdan dolayı Kütahya’mızın güzide fabrikalarından Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Kılınç beyefendiye ve Danışmanı Sayın Soner Sulamaz’a teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar, hayırlı, bereketli bol kazançlar diliyorum.

Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı Gediz Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen muhteşem konser sonrasında Gediz Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş Cumhuriyet Caddesi Belediye önüne kadar düzenlenen Kurtuluş Yürüyüşü fener alayı ile kutlama programı sona erdi.