BAŞKAN AKÇADURAK, ZABITA TEŞKİLATI’NIN 196’INCI YILINI KUTLADI;
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Zabıta Teşkilatı’nın 196’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akçadurak mesajında; "Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Zabıta Teşkilatımız 1826 yılından itibaren vatandaşlarımızın huzurunu sağlayan, verilen görevleri fedakârca yerine getiren ve sürekli sahada bulundukları için Belediyenin işiten kulağı, gören gözü olan Zabıta Teşkilatımız Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir.

Zabıta mesleği aynı zamanda dürüstlük, ilke ve özverinin simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Gediz Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için gece gündüz demeden 7/24 görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.