BAŞKAN AKÇADURAK VE BAŞKAN ERKAN, GEDİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YENİ YATIRIMCILARINI ZİYARET ETTİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan Gediz Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Küpeliler A.Ş., Doğukan İplik San.Tic.Ltd.Şti, Baron Çorap San.Tic.Ltd.Şti firmalarını ziyaret etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz sanayisinin çok daha hızlı bir şekilde gelişmesini sağlamak, markalaşmak, hem sanayicilerimizin hem de işçilerimizin daha nezih bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizlerin asli görevidir. Biz sanayide, tarımda, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve diğer alanlarda daha yaşanılabilir bir Gediz için hep birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda tüm yatırımcı ve sanayicilerimize işlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.