BAŞKAN AKÇADURAK’TAN MHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NA İADE-İ ZİYARET
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevine atanan Necdet Akel ve yönetim kurulu üyelerine, İlçe Başkanlığı binasında iade-i ziyarette bulundu.
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı görevine atanan Necdet Akel   ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulunarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Demirtaş, Rıza Köylü, Sait Aydemir ve Kazım Alan yer aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Necdet Akel ve yönetim kurulu üyeleriyle tek tek selamlaşan Gediz Belediye Başkanı Başkan Akçadurak, “Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. Allah, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.
 Ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.