BAŞKAN AKÇADURAK, MURATDAĞI’NDA YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Muratdağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi’nde yapımı devam eden Modern Kayak Evi, Hamam Restorasyonu ve 8 Adet Muratdağı Bungalow Evleri çalışmalarını yerinde inceledi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Muratdağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi’nde yapımı devam eden Modern Kayak Evi,  Hamam Restorasyonu ve 8 Adet Muratdağı Bungalow Evleri çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerde Başkan Akçadurak’a, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz eşlik etti.

Muratdağı Termal Turizm ve Kayak merkezindeki tesislerin niteliğinin ve kalitesinin her geçen gün arttığını belirten Başkan Akçadurak, çalışmalar kapsamında Koca Hamam ve Hacı Dânâ Hamamlarının restorasyonu, Modern Kayak Evi inşaatı ve yapımı tamamlanan 8 adet bungalow evlerde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Akçadurak; “Zafer Kalkınma Ajansı destekli mevcut Koca Hamam ve Hacı Dânâ hamamlarımızda komple iç dış restorasyon ve Termal Kayak Merkezimizde hizmet kalitesini arttıracak olan modern kayak evi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Termal turizmde marka atılımlar yaparak, bir yandan yeni yatırımlar yeni tesisler kazandırıyor, diğer yandan mevcut tesislerimize nicelik ve nitelik kazandırıyoruz. 27 Haziran Pazartesi günü vatandaşlarımızın hizmetine açacağımız tesislerimiz ile Gediz Termal Turizmin yeni gözdesi olacaktır. Muratdağı Termal ve Kayak Merkezimizde yürütülen çalışmaları belirlenen süreden önce inşallah bitirerek hizmetlerin en iyisine layık Gediz Halkının kullanımına açmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Durmadan yorulmadan Gediz için çalışmaya son hızla devam ediyoruz. ” Açıklamasında bulundu.

#muratdağıkayakevi #muratdağıtermalkayak

#memleketişigönülişi