GEDİZ ILICA TERMAL TATİL KÖYÜ HİZMETE AÇILIYOR
Bölgemizin en büyük yatırımlarından olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü birinci Etap tesisleri açılıyor.

Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü birinci Etap tesisleri kapsamında tamamlanan erkek ve kadın hamamları, aquapark, camii, restoran ve ticaret alanları 27 Haziran Pazartesi gününden itibaren vatandaşlarımızın hizmetine açılıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “ Vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği o an geldi. Bölgemizin en büyük yatırımlarından olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü birinci Etap tesislerimizi 27 Haziran Pazartesi gününden itibaren vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz.

2019 Ekim ayında inşaat çalışmaları yeniden başlayan Termal Tatil Köyü 1.Etap projesi kapsamında erkek ve kadın hamamları, aquapark, camii, Restoran ve ticaret alanları inşaatları bitirilmiş, hummalı şekilde inceden inceye temizlenerek,  tesislerin iç mefruşatları tamamlanmıştır. Yaklaşan kurban bayramı öncesinde kıymetli vatandaşlarımıza Bayram Hediyesi düşüncesiyle tesislerimizi 27 Haziran Pazartesi günü hizmete açıyoruz. İlçemize ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacak olan Gediz Termal Tatil Köyü birinci etap tesislerimiz ile Gediz hem Kayak hem de Termal turizm bakımından bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerlemektedir, Termal turizmde marka atılımlar yaparak, bir yandan yeni yatırımlar yeni tesisler yapıyor, diğer yandan mevcut tesislerimize nicelik ve nitelik kazandırıyoruz. Açılacak olan tesislerimiz ile Gediz Termal Tatil Köyü Termal Turizmin yeni gözdesi olacaktır. Hizmetlerin en iyisine layık Gediz’imize, Gediz Halkına Hayırlı olsun.” Açıklamasında bulundu.

#gedizılıcaTermaltatilköyü #memleketişigönülişi

#herşeygediziçin #gediziçindurmadanyorulmadan