BAŞKAN AKÇADURAK ve BAŞKAN ERKAN’DAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ SIRALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Akçadurak ve Başkan Erkan, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’ya yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye