BELEDİYE SPOR OKULLARI U14 FUTBOL TAKIMI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ
Simav ilçesinde Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya anısına düzenlenen U14 Futbol turnuvasında ikinci olan Gediz Belediyesi Spor Okulları U14 Futbol Takımı sporcuları, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında düzenlenen ziyarete, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Antrenör Halil Seval,Mert Tolga Koçak ve futbolcular katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Simav ilçesinde Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya anısına düzenlenen U14 Futbol turnuvasında Gediz Belediyesi Spor Okulları Futbolcularımız ikinci olarak bizleri gururlandırmıştır. Antrenörümüz ve futbolcularımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, nazik ziyaretleri teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye