ILICA TERMAL TATİL KÖYÜ “ÖZEL BANYOLAR” PROJESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
İhalesi 01.04.2022 tarihinde gerçekleştirilen Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü “Özel Banyolar” yapım işi ile ilgili imzalar atıldı.

Başkanlık makamında düzenlenen törende Gediz Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tüysüz ve yüklenici firma ZASU Planlama İnşaat Tic. San ve Ltd. Şirketi arasında imzalandı.

İmza törenine; Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili ve Fen İşleri Müdürü Rıza Acar katıldı.

Proje hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İhalesi 01.04.2022 tarihinde gerçekleştirilen Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü “Özel Banyolar” yapım işi ZASU Planlama İnşaat Tic. San ve Ltd. Şirketi’nde kalarak sözleşmesi 13.05.2022 tarihinde imzalanmıştır. “Zafer Kalkınma Ajansının Turizm Alt Yapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı (TAİDEP) kapsamında yapılacak olan “Özel Banyolar Projesi” 33.75x28.80 m2 tesis içerisinde yer alan 12 adet özel banyodan oluşan içerisinde küçük havuz, dinlenme alanı, wc ve lavabo bölümlerinden oluşmaktadır. Ayrıca ortak alan olarak kullanılacak alanda giriş holü, bekleme alanı ve bay-bayan wc’ler bulunmaktadır. Termal turizm alanında gelişen ve değişen ilçemiz Ilıca Kaplıcamızın kimliğine hitap edecek şekilde hazırlanan projemiz, haman ve aqua park tesislerini tamamlayıcı olarak hazırlanmıştır. Son derece modern olarak tasarlanan özel banyolar her aileye hitap edecek niteliktedir.

Termal Tatil Köyü 1.Etap projesi kapsamında erkek ve kadın hamamları, aquapark, camii, restaurant ve ticaret alanı inşaatları tamamlamış olup önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunacağız. Ilıca Termal Tatil Köyü projemizin ilk ayağını tamamlamanın gururunu yaşarken, Özel Banyolar projemizi hayata geçiriyoruz, hedeflediğimiz projelerimiz tek tek hayata geçiyor, bundan sonraki ayağımız ise Ilıca Termal Tatil Köyü’ne 36 Adet Konaklama birimleri kazandırmak olacaktır. Projelerimiz tamamlandığında Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü’nün ülkemizin ve bölgemizin turizm cazibe merkezlerinden birisi olacağına inancımız tamdır. Güzel ilçemiz Termal turizm bakımından da bölgemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi olma yolunda ilerlemektedir. Turizmde marka atılımlar yapmaya devam ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.