DOĞA DOSTU ÖĞRENCİLER’DEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ve Gediz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü iş birliğinde, “Çevre Temizliği” projesi kapsamında Muhipler Gediz Göletinde çevre temizliği gerçekleştirerek farkındalık oluşturdu.

Sosyal sorumluk projesi kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri topluma, çevreye duyarlı, temiz bir çevre mesajı vererek doğa’nın önemine dikkat çektiler.

Sosyal sorumluluk projesi ile Muhipler Gediz Göleti çevresindeki çöpler toplanarak Gediz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.